EchoPacket

Discussion of internet radio linking, and other similar things.

Moderator: Global Moderator Team

User avatar
K5MLK
14249C-001400-8
Posts: 549
Joined: Sat Nov 13, 2004 2:47 pm
Location: Lufkin, TX
Contact:

EchoPacket

Postby K5MLK » Wed Jul 06, 2005 2:27 pm

Would use the textbox on echolink over RF if it was available?

It's already being developed :baby: , just curious as to who would use it.
-Matt, K5MLK

User avatar
VE9MP
98247E-011480-1
Posts: 1348
Joined: Wed Oct 27, 2004 11:18 am
Location: What ya lookin' at my gut fer?
Contact:

Postby VE9MP » Wed Jul 06, 2005 4:05 pm

Possibly

Is this like instead of patching repeaters/simplex links together your interfacing a packet node into it?
Nick

User avatar
K5MLK
14249C-001400-8
Posts: 549
Joined: Sat Nov 13, 2004 2:47 pm
Location: Lufkin, TX
Contact:

Postby K5MLK » Wed Jul 06, 2005 4:17 pm

VE9MP wrote:Possibly

Is this like instead of patching repeaters/simplex links together your interfacing a packet node into it?


Negative. On Echolink, there is a "text box", more of a little chat in the bottom right corner on windows versions. It's allowing mobile stations with a TNC, to participate in the text chat on the echolink conference.

IDing isn't an issue, as Echolink automatically puts CALLSIGN> as the chat name.

So.. my question is.. would anyone use it?
-Matt, K5MLK


Return to “VoIP/IRLP/EchoLink etc”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest